svart_vitt_8_detalj
svart_vitt_8
Jag har klippt i papper ännu lite mer. Det går ganska bra att klippa – jag klipper helt på fri hand, ritar inget i förhand, det blir vad det blir. Det svåra här var att limma fast de svarta urklippen på det vita papperet. Detär lim överallt och det blev jättekladdigt. Jag vet inte riktigt hur man ska göra för att det inte ska bli så kladdigt.
Men det är i alla fall fortfarande riktigt roligt med pappersklipp.

I´ve done another papercut. So fun. But really, really hard to glue to the white paper. I got glue everywhere. This is black and white artwork number eight out of twelve.
/Madde

Tagged with:
 

6 Responses to Svart/vitt: 8

 1. Helén skriver:

  Hej.
  I dag öppnas en pappersklippningsutställning på Dalarnas museum, Sonia Brandes, En herrgårdssägen. Pappersklipp inspirerade av Selma Lagerlöfs berättelser. Du kan komma till deras hemsida genom face book.
  Helén

 2. Karin Olofsson skriver:

  Ser proffsigt ut med ditt pappersklipp. Har du testat spraylim. Kanske funkar det bra att spraya baksidan på pappersklippet och limma fast på bakgrunden.

 3. Ullemor skriver:

  Vad det gäller kladdigheten: det räcker kanske att bara dutta lite på några få ställen, eftersom det är skisser du gör.

 4. iHanna skriver:

  Fint! Prova spraylimm.

 5. madde madde skriver:

  Jodå, spraylim funkar. Men detta är ju bara små skisser, och i så litet format så jag tog aldrig fram spraylimmet (det luktar så illa också och håller helt till ute med det)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange