svart_vitt_7
svart_vitt_7_detalj
Jag fortsätter med det svart-vita. Det här är ett papperklipp, det första på många år. Det blev så här på första försöket. Klumpigt och inte helt enkelt. Pappersklipp måste man träna på för att få till, mycket. Jag måste nog testa lite mer, det är roligt (men svårt).
Jag minns ett enormt och galet stort pappersklipp av Karen Bit Vejle som jag såg på utställningen Slow Art på Nationalmuseum 2012. Kolla in Karens hemsida och förundras ett tag. Snacka om Slow Art. Den katalogen kan man förresten förtfarande ladda ner och läsa på nationalmuseums hemsida, gör det om du inte har den, där finns en hel massa fantastiskt inspirerande.

I´ve made papercuts. Well one. This one. A flower. My first one. It´s quite hard. But fun. Check out the papercut artist Karen Bit Vejle, she´s just amazing.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Svart/vitt: 7

  1. Riktigt snyggt med det där svartvita hårda kontrasterna tillsammans med de mjuka böljande formerna på pappersklippet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange