svart_vitt_5_detalj
svart_vitt_5
Jag återkommer ofta till landskapet och här blev det ett till. Himmel och hav. Enkelt och utan krusiduller. Enkelt i sitt uttryck, ändock dramatiskt. Jag använde akrylfärg, lite på helt torr pensel och lät den torra och knappa färgen bli vågorna, krusningarna, ytan och djupet.

A black and white landscape. Acrylic paint on a dry brush. So simple yet dramatic.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Svart/vitt: 5

  1. Elisabet skriver:

    Snyggt! Jag blir sporrad av att se hur ivrigt du jobbar på. Jag har som mål att göra en bild i veckan i år. Har preparerat några sidor i en gammal vackert inbunden roman, köpt på loppis för en femma. Än så länge finns ingen färdig bild, men jag ligger ju bara 1,5 vecka efter, så det kommer nog att gå bra. Till att börja med finns ett tema, men det kan nog ändras under året.

  2. madde madde skriver:

    Så glad att kunna inspirera :D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + åtta =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange