svart_vitt_4
svart_vitt_4_detalj
Jag har en burk på bordet i ateljén som innehåller allt möjligt och bland annat en liten vinkelhake. Jag kom på att jag ville använda den och för att börja så klistrade jag först fast en svart rektangel och sedan använda jag vinkelhaken och drog linjer åt alla håll. Viss former fyllde jag helt som ni ser, andra lite grann och i några klistrade jag in ett prickigt silkespapper. Det blev en omöjlig miljö, en geometrisk miljö. En miljö där det finns öppningar som är stänga och andra som leder igenom men inte fram. Roligt var det. Det var länge sedan en linjal eller vinkelhake och jag spenderade tid ihop. Det kan vi ju göra igen.

In this black and white piece I used a setsquare. Kind of fun. I was a long time ago since I spent time with a setsquare.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange