svart_vitt_3
svart_vitt_3_detalj
Sen här gången blev det mönster till slut. Jag hade fönsterrutor i åtanke när jag satte pennan på papperet, men när jag väl började göra rutor så började jag också på en gång att fylla dem med olika mönster. Streck och prickar. I en av rutorna klistrade jag en bit svart papper och målade sedan med en vit Posca-penna. Fortfarande är allt svart och vitt. Fortfarande har jag roligt. Just nu känns det som att det kommer att gå ganska fort att göra de här tolv bilderna, men jag ska inte ropa hej ännu…

Ps. igår var min äppelkjolTygbloggen.

This is number three out of twelve. Different patterns. Samples.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange