nyarslofte
Idag är det den första dagen på det nya året. Jag har ett nyårslöfte till mig själv. Det är inget nytt eller revolutionerande i det, det är ett alldeles vanligt löfte. Mitt löfte handlar om mig och mitt förhållande till mig själv och det jag mår bra av. Jag lovar mig själv att jag skall må så bra som möjligt det här året, jag skall ha så roligt som möjligt det här året, jag skall göra allt jag vill och har möjlighet till. Jag ska ta tillfällen i akt och skapa, göra och kreera. Jag vet att fem minuter här och där räcker för att hålla kreativiteten varm och vid liv (det är inte alltid jag har en timme eller en halv dag eller mer till mitt förfogande). Jag vet att om jag dukar upp möjligheter så tar jag dem. Jag vet om jag dukar upp material och har det tillgängligt så använder jag det. Jag lovar mig själv att göra. Jag lovar mig själv att lyssna. Jag lovar mig själv att inte vara så rädd. Jag lovar mig själv att satsa på det jag tycker är roligt. Jag lovar mig själv att göra allt jag kan för att bli så lycklig som jag någonsin kan bli. What you want is what you get.

I´m giving myself a new years promise – I promise to be kind to myself, to use my creativity, to listen to myself and to do all the things that I want to.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Nyårslöfte

  1. Klokt nyårslöfte! Hoppas ditt 2016 blir fantastiskt :)

  2. […] särskilt mycket samtidigt som det hänt precis hur mycket som helst. Om jag tittar tillbaka på det nyårslöfte jag gav mig själv ifjol (som jag faktiskt har läst till och från under året) så måste jag ändå säga […]

  3. […] hittar du mitt nyårslöfte för 2016 och här det för […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.