karin_furness_kurs_1
karin_furness_kurs_2
karin_furness_kurs_3

karin_furness_kurs_4
Jag måste ju visa några bilder från kursen med Karin Furness (Karin är den korthåriga  kvinnan i svart polo). Kursen jag packade för i lördags. Vi jobbade med installation – både med naturmaterial och med sybehör. Vi jobbade med veckighet och vi jobbade med relief och tredimensionalitet (somjag hade hoppats). Det var en kort dag (11-16), men rolig och intressant. Karin Furness är en inspirerande och sympatisk kvinna. Sedan var ju alla fina broderikamraterna med och det var roligt att dela en kursupplevelse tillsammans. Jag visar fler bilder en annan dag.

Here are som pics from the workshop last sunday with Karin Furness at Västerbottens Museum.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Kurs med Karin Furness

  1. […] helt glömt att visa er installationen vi gjorde (vi jobbade i små grupper) under kursen med Karin Furness. Vi gjorde ju en sybehörsinstallation och så gjorde vi en med naturmaterial. Det fanns ett rikt […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − tolv =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange