kursmaterial_karin_furness
Jag plockar bland mitt material idag, bland allt jag har (och jag har mycket, jag lovar). Det är faktiskt ganska skönt när man får en materiallista till en kurs och inse att allt finns hemma. I morgon ska jag gå en kurs med Karin Furness som jag berättade om i december. Karins utställning Bedagade pågår på Västerbottens Museum fram till den 7 februari.
Det kursmaterial som jag håller på att plocka ihop innehåller nästan bara vita saker – tråd, tyg, band, spets, garndockor, knappar – och några få svarta. Jag har bara två saker som är i annan färg och det är ett garnnystan som skall vara ca 7 cm i diameter (mitt garnnystan är mörkrosa) och så skall vi ta med en bit trikå, vit eller svart, men min trikå är ljusgrå. Jag tänker att det får fungera ändå. Jag vill inte åka till stan och köpa trikå när jag istället kunde återbruka en bit från en kasserad tröja.

Nu återstår bara att se vad vad vi skall göra med detta. Jag har ingen aning och det skall bli så roligt. Det känns utmanande att jobba så monokromt. Jag hoppas dock på något tredimensionellt. Jag berättar nästa vecka vad det blev.

I´m packing a lot of material because I´m attending a workshop tomorrow with Karin Furness. I blogged about Karins exhibition in decmeber, she´s super exciting.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Jag ska på kurs

  1. Karin skriver:

    Ska bli spännande att se vad ni ska göra.

  2. Marie skriver:

    Spännande! Hade varit kul att vara med. Hade nog inte behövt köpa något heller. ?

  3. […] några bilder från kursen med Karin Furness (Karin är den korthåriga  kvinnan i svart polo). Kursen jag packade för i lördags. Vi jobbade med installation – både med naturmaterial och med […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange