installation_karin_furness_kurs
installation2_karin_furness_kurs
Har helt glömt att visa er installationen vi gjorde (vi jobbade i små grupper) under kursen med Karin Furness. Vi gjorde ju en sybehörsinstallation och så gjorde vi en med naturmaterial. Det fanns ett rikt utbud av naturmaterial och vår grupp valde kvistar, fröställningar, lite bark och citrus. Vi fick vara precis var vi ville i museet och vår grupp gick alldeles inpå Karin Furness textila skulpturer och gjorde denna. Vi lät liksom hennes träd/bark-former fortsätta ut på golvet. Kul. Vi hann dock inte jobba vidare på eller med installationerna, men alla dokumenterade vi dem med fotografi.

This is an installation with material from nature that I did, with a group of friends, at the workshop Karin Furness gave at the museum.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange