vecka_1_4
vecka_1_3
Under veckan som gått och fortfarande så är det en hel del minusgrader här hos oss, och har så varit över landet. Under veckan som gick hade vi som kallast -26 grader. I lördags när jag och alla mattorna höll till i trädgården var det bara -17 grader. I den torra kylan och torra snön så vädrades och borstades alla mattorna hårt och rejält. Så nu har vi konstiga matt-och-sop-märken runt om i trädgården. Men fräscht blev det. Ullmattorna känns nästan som nya.

vecka_1_5
vecka_1_1
Som hos många andra så har frysen också frostats av, det är ju så otroligt skönt att bara kunna ställa ut alla frysvaror på bron (det ni sörlänningar kallar yttertrappa eller nåt i den stilen). Perfekt väder för det. Ha en fin dag!

It has been perfect weather for taking care of the carpets – putting them in dry, cold snow. It has been between minus 17 and 26 degrees celsius here up in the north (or down to minus 40 degrees celsius actually, in other parts). Also perfect conditions for defrosting the freezer, I´ve just put everything out on the stairs.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.