veckan_jan_1
veckan_jan_2
veckan_jan_4
veckan_jan_5
veckan_jan_3
Veckan som gått har innehållit en del. Det har varit en riktigt intensiv jobbvecka och när helgen kom var jag helt slut. Det har varit en social vecka med broderiträff med hjärtstygn och vårplanering, middag hos finfina kamraten och 50-års fest för en annan kamrat. Jag har sett Tantteaterns föreställning, i deras pyttelokal,  Alice & Gretrude. Jag har än en gång stannat upp och läst alla Sara Lidman-citat under järnvägen = konstverket Lev! Och slutligen igår söndag så startade min utmaning i facebook-gruppen Mysteriebroderi och Broderitwitter (gå med om ni är intresserade) – en instruktion i veckan i åtta veckor.  Får se vad den här veckan har med sig. Vad är dina planer?

The last week in five photos.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to En vecka, fem bilder

  1. […] Broderiutmaningen som jag håller i på facebook och berättade om härom veckan fortgår och det är så roligt. Jag har fått sådan fin respons av brodöserna som har antagit utmaningen och det gör mig varm i hjärtat. Det är också så otroligt roligt att se hur många tolkningar man kan göra på en ganska sträng och tydlig instruktion. Alla jobbar med samma förutsättningar och alla bilder växer sig fram så otroligt olika. Själv ligger jag en halv vecka före de andra för jag måste ju ha gjort veckans del för att riktigt kunna beskriva vad det är jag vill att de skall göra. Nu är vi halvvägs. Jag ser fram emot att se var dessa bilder landar. Jag är inte hundra procent säker själv – jodå jag har en plan, tydlig och nedskriven, men jag är också helt öppen för förbättringar och förändringar som kan dyka upp på vägen… […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange