klanning_esme_monstrad_trika
Efter den stora besvikelsen med klänningen som inte ville behålla färgen (och som jag inte orkat göra något åt ännu, mest för att jag inte kommit på den bästa idéen ännu) så har jag sytt en ny kälnning. En i samma modell som den grå (lite högre i halsringningen bara och utan sprund mitt fram). Klänningsmodellen heter Esme och finns i Lotta Jansdotters bok.

esme_klanning_monstradtrika_1
Jag ser ju inte helt avslappnad och bekväm ut, men det var faktiskt kallt. Minus 17 grader och trikån är tunn. Det blev inte så många bilder tagna så ni får hålla till godo med uppdragna axlar och stel hållning. Klänningen däremot är mycket skön, en riktigt bra modell. Väljer man, som jag i detta fallet, att sy den i trikå (fyndat på second hand för 20:-, hurra) och äger en overlock så går det också riktigt fort att sy den.

esme_klanning_monstradtrika_2

I´ve done another Esme-dress from the book of Lotta Jansdotter.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to En till Esme

  1. Boël Östlund skriver:

    Snygg och klädsam

  2. madde skriver:

    Tack tack :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio − 7 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange