egen_schablon1
egen_schablon2
egen_schablon3
Jag har gjort en egen schablon. Jag gillar TCW´s schabloner och har flera stycken, de är i hård och ganska tjock plast som håller att använda. Jag köpte för länge sedan denna plast med ark att göra en egen schablon i (tre ark i förpackningen). Men detta visade sig inte vara helt lätt. Plasten är så pass hår att den inte är alldeles lätt att skära i kniv med. Det är riktigt svårt att göra runda och precisa linjer. . Jag försökte mig på några fyrkanter och sedan tog jag fram håltången. Tyvärr så räcker ju inte en håltång så långt in på plasten, så den har ett begränsat användningsområde.
Jag ha nu gjort ett provtryck, eller vad man ska kalla det. Men jag tycker att det är en riktigt tråkig schablon. Jag skulle behöva göra hål längre in i centrum, men vet inte riktigt hur det ska gå till. Ja, jag får klura på denna, lägga den åt sidan tills jag kommer på någon bra lösning eller så läggs den till handlingarna som något som inte blev så himla bra och så får jag hitta på något annat med plasten som jag har kvar.

I´ve made my own stencil, but it was´nt that easy since the plastic in the TCW Template is hard and kind of tricky to use. I don´t like this one, but it´s a first. Wonder how I´ll work on the next one…
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to En egen schablon

  1. Kerstin Hammarson skriver:

    Listigt med håltången! Jag hade nog kompletterat med en mindre schablonfyrkant. Så pass stor att håltången når så långt in jag vill.

  2. Gunilla skriver:

    Eller gå till loppis och titta om de inte har några gamla hålpipor …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange