vecka_1_2
För bra precis ett år sedan så sydde jag den första återbruksklänningen. På bilden i det inlägget så ligger en randig tröja, som rensades ut ur makens garderob. Jag har nu använt den, tillsammans med några tröjor som är utrensade ur min egen garderob. Den fjärde återbruksklänningen har nu sett dagens ljus. Det är ett väldigt roligt sätt att göra kläder på, att använda sådant som av olika anledningar inte används och skall sparas längre.

aterbruksklanning_rod_rosa
Ifjol gjorde jag ju fler återbruksklänningar, nummer två och nummer tre. Klicka på länkarna så kommer ni till dem. Jag gör verkligen saker i perioder, det märks alldeles tydligt här. De senaste veckorna har det blivit en äppelkjol, en grå klänning (med misslyckat tryck) och en mönstrad klänning. Riktigt roligt att se att det är januari som verkar vara sömnadsmånaden för mig.

I´ve made another dress- out of old t-shirts (my husbands and mine). I started making this model a year ago and this is the fourth upcycled dress I´ve made.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Återbruksklänning IV

  1. Boël Östlund skriver:

    Härlig garderobe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − åtta =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange