appeltyget
Trikå är skönt, men trikåkjolar med resår sitter inte alltid så snyggt och dess form brukar inte vara så himla bra efter en dag. Jag har en svart trikåkjol som jag tycker riktigt bra om. Den är i skön trikå, men ändå sydd med linning, dragkedja, insnitt och delat bakstycke, så den sitter riktigt bra och håller formen.  Jag har länge tänkt att jag skall sy mig en trikåkjol i samma modell som den svarta, men jag har inte kommit mig för, förrän nu.

appelkjolen
Jag var i tygaffären och köpte bordsfilt och när jag står där i kön så klappar jag på äppeltyget (ett joggingtyg med flossad baksida, så det är en lite kraftigare trikåkvalitet) som ligger i hyllan bredvid. Jag spontanköper 60 cm och tänker att detta skall bli en kjol. Nu är det en kjol. Jag har en äppelkjol som jag tycker är både fin och rolig.

I got a black jersey skirt that I really like. It´s like a pen skirt. So now I´ve (finally) made me one, using the black as the pattern. It´s called the apple-skirt, hence the apples. Like it, love it.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Äppelkjolen

  1. […] spontanköp blev en härlig kjol! Jag blev så glad när jag såg att designmadde mailat för att tipsa om äppelkjolen hon har sytt av en tygnyhet i […]

  2. […] igår var min äppelkjol på […]

  3. Åsa skriver:

    Ääälskar kjolen!!!!! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 + sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange