vecakn_som_gatt_decemeber
Förra veckan var en intensiv sådan där jag ändå fick plats för mig själv lite här och var. Ibland är det så att ju mer jag har inbokat ju mer hinner jag med. Jag hann med soluppgången men också stjärnhimlen och norrskenet (från en varm badtunna). Jag fick (tog mig) tid att måla bilder och jag grundade sidor i en ny bok jag har på gång. Jag var en av luckorna i stadsbibliotekets julkalender och läste Själens Fågel. Jag har varit på Ingemar Almeros vernissage, lyssnat på musik, ätit bra skaldjurspasta, sett alla gitarrer, lyssnat på Margaret Cho och druckit årets första glögg. Jag har bakat saffransskorpor, rostat kryddnötter i ugnen och pyntat med ljusslingor. Andra advent passerade igår och julen kommer närmre – jag ser fram emot ledighet (har tagit några semesterdagar så jag hinner i kapp mig själv).
Den här veckan har också mycket i sin famn, men idag är det ännu ganska lugnt för att sedan öka…

Last week was really intense and I did a lot of things. Attended a lot of events and met a lot of people. This week is almost as intense, but It starts off quite slow today. Have a great week.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 + 7 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange