tolv_bilder_nio1
tolv_bilder_nio2
Det går framåt och jag har roligt. Jag har verkligen kommit igång med de små bilderna (hela uppslaget är bara 12 x 24 cm). Här, i den nionde, har jag använt olika sorters silkespapper – alla tre sorter har varit omslag i presenter jag fått eller varor jag köpt. Jag har en del sådana silkespapper på en hylla vid mitt arbetsbord och så river jag bara av den bit jag behöver. Jag låter alltid slumpen styra – det blir den form det blir när jag river. Som ni vet så är det ju inte helt lätt att riktigt bestämma vilken form ett rivet papper skall ha och det tycker jag är roligt. Att släppa kontrollen lite och acceptera det som blir. Fågelformen gjorde jag av en bit som var över från kursen med Gwen Headley 2013.
Jag har gjort den tionde bilden också. Jag visar den snart.

This is number nine only three to go.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 + 7 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange