tolv_bilder_tolv_1
tolv_bilder_tolv_2
Den sista bilden i min bildutmaning som jag började med i oktober: Tolv bilder innan jul, är nu klar. Detta är den sista. Det blev en färgexplosion och collage – som vanligt nästan. Collage är roligt och det är roligt att bygga upp bilder med transparens, täckande färg, lager på lager och olika strukturer. Jag tänkte ju att denna utmaning skulle vara en spark i röven, ett sätt att komma igång, ett sätt att komma tillbaka till bilderna som jag har vilat ifrån ett bra tag nu. Det blev det. Jag har kommit igång och jag har gjort fler bilder än så här och jag har startat upp en ny altered book – ännu så länge har jag bara grundat sidor, så jag återkommer till den.
Hoppas att ni som följt detta inspirerats av mitt sätt att jobba – att göra små enkla bilder, ett bestämt antal, för att kicka igång sin egen kreativitet. För mig fungerar det i alla fall.
Ha en fin dag!

The final one – number twelve is done. The book is complete. It has been a kick, a starter, to making art again. Love it.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Tolv bilder: nr 12

 1. Beda skriver:

  Det har varit riktigt roligt att vara med på utmaningen “tolv bilder”
  Hade inget egentligt tema utan det fick bara bli vad det blev. Under utmaningens gång växte det fram idéer om olika teman och lusten att skapa fanns plötsligt där igen, härligt!
  Tack Madde för att du lockade med mig på denna utmaning, ibland behöver man en spark där bak för att förstå vad man behöver för att må bra.

  Önskar dig och alla som läser detta en god fortsättning!

  Beda

 2. madde madde skriver:

  Jag är så glad att du inspirerades till att göra tolv bilder, att du hittade din lust att skapa. Jag önskar att den håller i sig in i det nya året… God fortsättning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange