tolv_bilder_elva_1
tolv_bilder_elva_2
De tunna bladen i min bok fylls allt mer med färg, lim och olika papper och alla sidor, ja hela boken vrider sig allt eftersom. Den har inte riktigt papperskvaliteten för att klara av allt jag stoppar i den, men jag tänker att när allt är klart, så lägger jag den i press så bör den hitta tillbaka till sin ursprungliga form igen.  Jag gillar också att faktiskt använda en så här enkel bok, det blir opretentiöst och det gör liksom inget om det inte blir bra. Jag gillar att skala bort alla eventualiteter och hinder.
Bild nummer elva blev ännu ett landskap.
Branta berg och en brinnande himmel.

Steep mountains and the sky is on fire. Numer eleven out of twelve. Almost done.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Tolv bilder: nr 11

 1. karin skriver:

  Jag har också en sån där fin liten anteckningsbok.
  Längtar efter att följa ditt exempel.
  Kram!
  Önskar dej en skön julledighet!
  Karin

 2. Boël Östlund skriver:

  Men vilka fina bilder God jul och gott nytt kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − 6 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange