tolv_bilder_tio_1
tolv_bilder_tio_2
Den tionde bilden blev återigen ett landskap. Fjäll, himmel och norrsken. Som collagematerial har jag bland annat använt en tidning från Japan. Min kamrat Karin tänker på mig och plockar upp dagstidningar från olika länder när hon har möjlighet och för det är jag mycket glad. Jag gillar typografi, tecken, och de mönster som de bildar. Tack kära vän. Nu är faktiskt alla tolv bilder klara in min lilla bildutmaning, jag blev klar innan jul – det återstår bara att visa er de två sista också, men de kommer mycket snart, jag lovar.

Number ten – another landscape. Mountains, snow, aurora borelais. The nordic lights.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange