svart_vitt_1
svart_vitt_1_detalj
Jag har börjat på min svart-vita utmaning. Min lilla bok med tolv bilder i enbart svart och vitt. Den första blev ett avtryck av en schablon, och så ett till – en positiv och en negativ version på samma yta med linjer som sammanbinder och som stänger ute. Jag tänker att jag skall ha en öppen relation här, jag ska inte ha fler regler än det rena enkla i att bara använda svart och vitt. Om jag sedan gör abstraktioner, mönster eller föreställande bilder struntar jag i. Det blir det det blir tänker jag. Det här var början, nästa bild kommer nästa år.
(jag har roligt)

The first black and white one is done. One out of twelve that I´ll  make in my new black and white artchallenge.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Svart/vitt: 1

  1. Kerstin Hammarson skriver:

    Så kul Madde!!! Effektfullt o levande! Jag ska tillåta mig att ta lite inspiration från dig, men lösa det på mitt eget sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange