smallkaramell_1
smallkaramell_2
Jag äger inga smällkarameller och har inte heller gjort någon på mycket, mycket länge, men det är nästan så att jag skulle vilja ha ett helt gäng. När jag var på syfestivalen i oktober så såg jag dessa hänga i en enkel, vackert grön träställning. De är riktigt glada och fina smällkarameller. Man skulle ju faktiskt kunna ha smällkarameller som dekoration året runt. Jag kanske får sikta på att skaffa silkespapper och vackra band till nästa år och dekorera hela hemmet med smällkarameller, eller i alla fall hänga ett par i en dörröppning. Färg och mönster man blir glad av. More is more.

I have not made christmas crackers for a lot of years (we used to make them in school) and I don´t own any. But I would really like to have some, coulorful and bright ones. Perhaps I should make christmas crackers next year.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju + 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange