platstjarnor1
Så här dan före dan före dan före dopparedan kanske du vill du sätta händerna i något. Kanske behöver du en liten present till någon, en stjärna? Gör några plåtstjärnor i aluminium. Tre-dim. Roligt och enkelt. Diska ur aluminiumburkar och klipp upp dem, med plåtsax eller en gammal sax för ändamålet. Var försiktig, plåt är riktigt vasst, och platta till dem. Rita ur två rundlar (maskeringstejprullens innerdiameter är en bra storlek, då räcker en liten burk till en stjärna).

platstjarnor2
platstjarnor3
För att sedan få grepp om hur man gör följ instruktionen på 365 slöjd. Var försiktig när du viker plåten bara, det får inte bli för hård vikning för då spricker plåten, så var lätt på hand. Stjärnorna är riktigt fina att hända i julgranen, ett ris eller i fönstret. Vill du göra silvriga stjärnor är det bara att du använder burkens insida till stjärnans utsida.
Lycka till.

I like making stars, 3D, out of old soda- & beercans. They´re easy and nice. Quite beautiful to hang in the christmastree och on a branch. They make good presents aswell.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Plåtstjärnor

  1. irenejb skriver:

    Har fortfarande inte vågat mej på detta, men har några burkar hemma för ändamålet :)

  2. Boël Östlund skriver:

    Känns igen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange