nya_pennor_akrylfarg
Egentligen skulle jag ju kunna testa olika material dagarna i ända, det är så otroligt roligt och det finns ju nästan hur mycket som helst. Jag har införskaffat nya pennor – paint markers med akrylfärg. De fungerar fint i collage/mixed media och jag tänker mig att jag skall använda dem i min nya altered book som just nu är under planering. De är täckande och fungerar precis som silver- & guldpennorna som man får pumpa fram färg till spetsen med. Jag vet dock inte hur dryga de är, men det är alltid roligt att prova nya material. Någon som använt dessa? Vad tycker ni?
(Är du intresserad så finns de på närmsta varuhus som heter som ett mansnamn.)

I bought new pens – acrylic paint markers and I like them. I´ll use them i  collages, my mixed media work and the altered book I´m planning. Anyone who tried them?
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Nya pennor

  1. irenejb skriver:

    Pennor är alltid roligt, och de där har jag inte testat. Kanske något att köpt i julklapp till Stora E.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange