sjalvportratt_skor_2015
Självporträtt kan var många olika saker och i många olika tekniker. De är först och främst enkla eftersom man alltid har sig själv. Det kan vara skrivna porträtt – i prosa-, poesi- eller i reportageform. Det kan vara tecknade eller målade porträtt. Man kan göra självporträtt i forma av collage. Men kan väva, sy, quilta och brodera självporträtt. Och man kan naturligtvis fotografera självporträtt. Några av mina porträtt som varit utställda under ett års tid är från hållbarhetsprojektet. Men jag fotograferar också andra typer av självporträtt av mig själv, inte dagligen men i alla fall väldigt ofta, och det vanligaste är att jag fotograferar mina ben och fötter. Rakt upp och ner bara.

Här är några av de porträtt jag tagit under året. Jag kommer att fortsätta med mina självporträtt. Med ben och fötter absolut och kanske också på något annat sätt. Jag vet inte hur just nu, det får växa fram. Om du söker på kategorin Madde här på bloggen spå återfinns en hel del självporträtt faktiskt, som Ibland blir jag trött eller En egen kväll.

Self-portraits – is fun, easy (I´m always here) and can be done in any technique. I kind of like them all. I do take these kind of self-portraits all the time = feet end legs. But I do other kinds aswell. Under the category Madde, you can find a whole lot.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange