saltburk_eva
saltburk_eva2
Jag måste ju också få visa min julklapp till mig själv som jag köpte på julmarknaden. Det är en utsökt liten burk i stengods som jag ska använda till flingsalt. Jag har länge sökt efter något snyggt och lagom stort till flingsalt – och som har lock. Det har varit svårt då de flesta skålar jag sett till flingsalt är just skålar och sällan burkar. Men nu har jag hittat en och det är fina Eva som gjort den. Eva  jobbar med textil och keramik och jag tycker om hennes uttryck.
Jag fick också användning för den pyttiga träskeden jag plockade med mig från Reggio Emilia för några år sedan – den passar precis i burken när locket ligger på.

I bought myself a christmas present. It´s a small ceramic jar for salt. Love it. It´s Eva who made it.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to En prickig burk till salt

  1. […] ju att etta är den andra julklappen jag får av mig själv i år, den första var den fantastiska saltburken. Var skall detta […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.