luciaveckan
Förra veckan måste jag kalla den sociala veckan. Jag har pratat, mött, minglat och träffat så många människor – på avslutning och julklappsbyte med gänget från byn, glöggfest och julklappsbyte med broderigänget, luciafika på jobbet, dansföreställningar och sopplunch, julbord och mingel, stå-upp-show och fika. Intensivt med människor, ord och intryck. Det fanns inte mycket tid för mig själv, för lugna, stilla stunder. Förutom promenaden längs älven på väg till ett mingel.
Denna veckan blir lugnare, mer stilla och inte lika intensiv. Jag tänkte hinna med att grunda fler sidor i min bok som är på gång. Jag har som mål att göra hela boken färdig – grundad och klar så att jag bara har det roliga kvar. Att få fylla alla sidor med bilder. Ska bara bestämma om det blir något tema eller inte först.

Last week was a real intense one – with a lot of events. Lunches, lucia, christmas-smorgasbord, stand-up-show, performances and a lot of people. This week will be calmer, slower and I´ll have more time for myself and my paintings. Looking forward to that.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Den sociala veckan

  1. Elisabet skriver:

    Hoppas du får ännu en fin vecka! Jag har fått mersmak av mina 12 (10 än så länge) små bilder och kommer nog att fortsätta. Du som vet mer… Jag tänker använda en gammal bok och riva ur lite sidor. Men vad grundar du med? Gesso, gesso + pappersbitar?

    • madde madde skriver:

      Jag grundar alla sidor med gesso, låter det vara så eller sprayar på lite färg eller “duttar” på lite akriylfärg när gesson ännu inte hunnit torka. Detta gör jag innan jag vet vad jag vill göra för bild. Jag har då en massa grundade sidor, klara för att göra bilder på. När jag sedan är sugen på att göra en bild, då väljer jag det uppslag som passar just den dagen och då går jag på med tidningspapper, silkespapper, färg etc och bygger upp min bild.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange