steel_journal_2
Jag fortsätter att jobba i Austins journal, som jag berättade om härom veckan. Det är bara det att jag glömt att fota och visa er något. Så här kommer uppslaget med uppmaningen “Gå på bio och teckna i mörkret”. Jag gjorde det, tecknade, när jag såg filmen Havets sång som jag verkligen, verkligen tyckte om. Det var roligt och riktigt svårt. En biosalong är ju verkligen helt mörk. Jag har dock fyllt i texten i efterhand och jag fyllde i några former med en gul penna. Även om strecken och formerna i uppslaget inte ser mycket ut för världen så är det ändå element och former som finns i filmen som gör att mina minnesbilder blir väldigt tydliga.
Det var roligt, det här skulle jag absolut kunna göra fler gånger. Det kanske får bli film här hemma någon gång med alla lampor släckta.

I´m working in the Austin Kleon journal, I just have n´t shown you anything. This is the “Go to the movies and draw”- exercise and it was a lot of fun. I drew to the film Song of the sea.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Austins journal: 2

  1. […] Austins journal, som jag håller på med, är en hel del ganska svåra utmaningar. Sådana som man verkligen får […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 14 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange