nonstop_design_1
Jag fick ett paket igår. Ett fint textat paket i brevlådan. Innehållet väl förpackat med det sötaste silkespapperet och grönskande grön washitejp.

nonstop_design_2
nonstop_design_3
I paketet låg en av Lena Håkanssons fantastiskt små tavlor. Ett broderat ordspråk med virkad ram. Lagom är sämst. Vilket det inte alltid är så som själva maken också påpekade; Det är väl bra att det är lagom varmt, man vill ju inte ha det för kallt eller för varmt? Och jag erkänner att han har en poäng där. Men i andra sammanhang, vid andra tillfällen så är faktiskt inte lagom bäst, utan faktiskt sämst. Det kan aldrig vara lagom med färg exempelvis, man kan alltid ha mer färg, mer pärlor, mer poesi och mer kärlek. Så det så.

nonstop_design_4
Nu är det faktiskt inte så att jag har någon särskild välgörare eller hemlig person som ger mig så här fina paket, utan detta var en julklapp till mig själv. Visst är jag snäll? Ni som är uppmärksamma vet ju att etta är den andra julklappen jag får av mig själv i år, den första var den fantastiska saltburken. Var skall detta sluta?

I bought myself another chirstmas present – ain´t I´m kind to myself. It´s a beautiful, fun and happy embroided piece that has a new saying (a new version of an old saying) wich is kind of hard to explain. You´ll have to trust me, it´s funny.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange