filmfestival

Havets sång – trailer from Folkets Bio on Vimeo.

Filmfestival är bra grejer och just nu i Umeå pågår en = Umeå Europeiska Filmfestival. Jag har sett tre kanonbra filmer – i olika genrer och rekommenderar de alla. Jag har sett Mommy, Mia Madre och Havets sång. Mommy var riktigt bra men hemsk, Mia Madre fin, sorglig och så skrattade jag högt flera gånger och Havets sång är nog den vackraste film jag sett på länge, riktigt bra också. Europeisk film är riktigt bra grejer. Heja. Gå om ni kan.

There´s a filmfestival, UEFF,  in town and I´ve seen three great films already. Go see.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange