bild_fyra
bild_fyra_detalj

Det går inte fort, men det går. Här kommer min fjärde bild i min utmaning att göra tolv bilder innan jul. Det blev ännu ett landskap. Det är ju otroligt tacksamt att göra det när jag arbetar äver hela uppslaget.
Det var längre sedan jag använde oljepasteller så jag plockade fram dem och här har jag använt dem tillsammans med akrylfärg och mycket vatten. Jag måste nog fortsätta med detta. Tack vara att boken har så tunna blad så har bladen bubblat otroligt mycket.

Beda som också har hoppat på denna bildutmaning skickade mig en av hennes tolv bilder och det är så roligt att se. Tack. Jag blir sugen på collage och text. Hur går det för er andra?

tolv_bilder_beda_
Here are my fourth painting in my art challenge – doing 12 pieces before christmas. I did another landscape. I´m also showing Beda´s piece – she is one of them who jumped on this challenge aswell.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Tolv bilder: nr 4

  1. Gunilla skriver:

    Kul att se! Här kämpar jag på. Snart är första bilden klar och fem till ligger på lut …

  2. Elisabet skriver:

    Jodå, jag håller på lite. Jag testar mest en massa material som jag hittar i skåpen, t ex gesso i lite relief, masserar in kol och lägger sedan akryl uppepå. Men mest funderar jag på vad en bild egentligen är. Någon sorts kommunikation? Och vad kommunicerar jag i så fall? Att jag har använt gesso, kol och akryl?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange