sthlm_by_night_1
sthlm_by_night_3
sthlm_by_night_2
Jag har varit i Stockholm några dagar. Eftersom det inte blev någon semester i somras så fick det bli ett par dagar nu istället.  Jag har inte gjort så mycket under dessa dagar – vi har tagit det lugnt, mest promenerat omkring och kombinerat makens gitarrintresse med mitt konstintresse. Det har blivit några museer, god mat, gitarraffärer, kaféer och vackra hus. Vi har promenerat överallt och det har varit riktigt skönt med miljöombyte  – att vandra runt i en stad där det aldrig är tyst eller tomt och iakttaga och lyssna på bruset. Lika skönt var det att komma hem igen, till stillheten där tankarna får plats att tänkas ända ut. Jag återkommer med fler inlägg, och tips, från den här resan under veckan.

I´ve been on a tiny vacation to Stockholm, due to the failed summer an no vacation i july. It has been a couple of great days in Stockholm with museums, walks, good food etc. ll tell you more later on this week.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange