julmarknad_mejeriet_1
julmarknad_mejeriet_2
Jag besökte Kulturmejeriets julmarknad i helgen. Det är alltid ett trivsamt besök. Förutom själva hantverksdelen så är här också en utställningsdel. Jag inspirerades av kära Ullas fantastiska linskulptur – hon är helt fenomenal med virknålen och Karins sparsmakade (som alltid) och mycket tilltalande akvarellbroderier. Följ Karin på Instagram och se hennes fantastisk broderier och kläder.

I visited a christmas fair at Kulturmejeriet this weekend and it was really nica (as always). 
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Julmarknad

  1. […] måste ju också få visa min julklapp till mig själv som jag köpte på julmarknaden. Det är en utsökt liten burk i stengods som jag ska använda till flingsalt. Jag har länge sökt […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − femton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.