vietnamesisk_1
vietnamesisk_2
vietnamesisk_3
vietnamesisk_4
I sista minuten hann jag till Bildmuseet och utställningen Mien Meo Mieng – Samtida konst från Vietnam. Det är ju galet att det alltid (i alla fall ofta) blir i sista minuten. Jag har haft fyra och en halv månad på mig att se utställningen. Jag är hur som helst glad att jag såg den och rekommenderar er att se Vietnamesisk konst om ni har möjlighet. Här finns vackert, tänkvärt, läskigt och sorgligt. Vietnam är starkt påverkat av kriget och många verk anspelar på de spår som det än idag sätter och har satt på samhället och människorna. Galet imponerad blev jag av Pham Tram Viet Nams verk Tal till 10 olika människotyper, som här jobbade med färg, skalpell och broderitråd. Vi talar 40 meter långt.

In the very last minute I got to see the exhibition Mien Meo Mieng – Samtida konst från Vietnam at Bildmuseet. Cintemporary art from Vietnam. So interesting, beautiful, scary and sad. If you´ve got the chance, see it!
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 + tio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.