inger_johanne_rasmussen
inger_johanne_rasmussen2
inger_johanne_rasmussen3
Inger Johanne Rasmussen har jag glömt att berätta om (även om ni som besökt Sven-Harrys under hösten har full koll) och kanske är det någon som inte vet vem denna fantastiska kvinna är. Jag hade i ärlighetens namn ingen koll på vem hon var eller vad hon gjorde innan utställningen på Sven-Harrys konstmuseum i höst. En utställning som jag såg när jag var nere i Stockholm för ett par veckor sedan. Inger Johanne gör fantastiska bilder i ylle, i en collageteknik. Hon färgar, syr samman kant i kant och broderar ibland på sina bilder. Fantastiskt inspirerande i alla fall. Klicka på hennes namn, så kommer du till hennes hemsida och kan inspireras mera.

I have to tell you about the norwegian artist Inger Johanne Rasmussen. She exhibited her work at Sven-Harrys Artmuseum this autumn Big, beautiful and awesome art works!
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Inger Johanne Rasmussen

  1. Elisabet skriver:

    Ja, det var en fin utställning!

  2. Eva albrektsson skriver:

    Ja visst en fantastisk utställning. Det jag blir mest imponerad över är när hon gör sina stora bilder, ligger på knä på golvet!!! Med tanke på att hon är född-58 undrar jag hur länge knä och rygg håller? Fantastisk kvinna i alla fall!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.