hallbarhetsutstallningen
Vår utställning Hållbart x 8 lever fortfarande och hänger just nu på Bokcafé Pilgatan i Umeå. Fem av oss hänger våra bilder nu och fram till den 15 december, det betyder att alla våra bilder finns med i utställningen (jag har fem). När vi exempelvis hängde utställningen på väven så hade vi bara med två bilder var. Efter det kommer återstående tre att hänga sina bilder fram till i slutet av januari. Har du inte sett utställningen eller vill ta en fika på ett riktigt schysst ställe så ta dig till Pilgatan.

Our exhibition, Hållbart x 8 , is hanging in a lovely book café called Bokcafé Pilgatan. Go and check it out if you´re in town.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 + arton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.