steel_artist_journal_1
steel_artist_journal_2
Jag har införskaffat Austin Kleons Notebook / The Steel Like An Artist Journal. En bok med övningar, utmaningar, listor, chanser och möjligheter. En bok där en själv gör mesta jobbet. Man svarar på frågor, skriver listor, skriver av, hittar på, skriver ner och kanske någon gång klistrar in.
Den känns rolig, enkel och  svår. Den känns snygg, utmanande och kreativ.

Jag tänker att jag skall göra övningarna, uppmaningarna i den här boken – kanske inte riktigt varje dag. Jag kanske börjar med en i veckan eller så. Jag tänkte att jag kunde presentera några för er också. Jag tror det i alla fall. Jag får se var det landar, vad som händer, vad jag skriver, vad jag kommer på…

I like it – graphic, simple, complex and challenging at the same time. Do recomend it. I´m going to do the exercises in it, maybe not one a day but perhaps one a week and I´ll probably tell you all about it. Perhaps. I´ll see.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Boktips: The Journal

  1. Åsa skriver:

    Men vilken rolig bok!!! Ser fram emot dina rapporter :)

  2. […] några år sedan, 2015, för att vara exakt så skaffade jag boken The Steel like an artist Journal av Austin Kleon. En ganska roligt interaktiv bok där han utmanar till olika kreativa och […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 10 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange