atc_kerstin
atc_kerstin_kuvert

Jag rensade i en hög på skrivbordet häromdagen och i den låg ett målat kuvert med ett ATC och kuvertet vad adresserat till Kerstin. Det har bara inte fått ett frimärke och lagts på lådan. Men nu, 10 månader senare eller så, så skickade jag äntligen iväg det. Hoppas att det hittar fram i novembermörkret. ATC´t är gjort av ett bomullstyg med textilfärg och stygn.

In one of my piles on my desk I found an envelope with an ATC in it. It´s for Kerstin and now I´ve sent it, 10 months later.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to ATC på väg

  1. Kerstin Hammarson skriver:

    Goa, rara Madde. Kortetet har verkligen kommit fram till en mycket glad och överraskad Kerstin. Jag blev mycket glad. Innerligt TACK!! Tänk vad mycket ett litet broderi kan förmedla. Delar av din person finns här hos mig nu. – Hoppas du kommer i verkliga livet också, någon gång. – Tänkte speciellt på dig när jag upptäckte att det är en omfattande broderiutställning på Röhsska Museet fr.o.m 1 december.

  2. madde madde skriver:

    :) Det låter som en schysst utställning. Jag ska iofs till Gbg i januari. Får kolla upp det där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 12 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange