altered_books_1
altered_books_3
altered_books_2
Just nu ställer jag ut mina Altered books / Omgjorda böckerUmeå Stadsbibliotek (Plan 2). När jag började göra dessa böcker – redan i slutet av 80-talet hette det ingenting, jag visste ingen annan som höll på. SEdan har jag lärt mig att jag håller nog på med Art Journaling, men det gör jag egentligen inte. Jag jobbar med bilder, det är mitt fokus, jag för ingen dagbok. Så jag har nog landat i, när jag skall förklara vad jag gör att jag håller på och gör om böcker och på engelska finns en term, Altered books.
Hur som helst, ni har sett en del förut här på bloggen och kolla i kategorin Art Journal så hittar ni många inlägg om damer och fåglar och vägar bland annat.

I exhibiting my Altered books at the Umeå Stadsbibliotek (the library) at the moment. 
/Madde

Tagged with:
 

5 Responses to Altered books

  1. Gunilla skriver:

    Oj, det var ju också ett spår att ta upp, leta fram de påbörjade böckerna och fortsätta … Men först de tolv bilderna! Kul att läsa att Du ställer ut och ger fler möjlighet att både se och inspireras.

  2. Elisabet skriver:

    Så kul och inspirerande att se. Jag säger som Gunilla, först de 12 bilderna. Sen får jag nog börja med de böcker som jag har köpt speciellt för att de ska bli “altered”.

  3. […] åren har det blivit ett antal böcker. Böcker med bilder. Böcker gjorda av andra böcker. Utgallrade böcker. Böcker redo för […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange