_nov_2
_nov_3
_nov_4
_nov_5
_nov_1
Fem dagar och fem bilder, utan inbördes ordning. Veckan har varit fylld av vackra soluppgångar och nästan ännu vackrare solnedgångar. Solnedgångarna dyker dock upp allt tidigare för varje dag. varje vecka syns mörkrets intåg allt mer. Jag har varit med och hängt en utställning i veckan – Broderiakademins lokalgrupp i Umeå ställer ut på Umedalens bibliotek. Gå dit om du har vägarna förbi och vill inspireras av broderi. Jag har också sett en upplyftande musikföreställning om vatten, Flytande Form, i veckan. Med mig i tanken och kroppen har jag min väns Berit broderi med orden Det som är inom oss, omger oss… (det broderiet finns nu på Umedalens bibliotek)

Five photos from the last five days.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 16 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange