prinsesdsan_leia
Vem ska jag vara den 7 november? Det är Starwars-dag på jobbet – Väven – gör en galen dag och vi som jobbar (iaf en del av oss) skall vara en karaktär. Kruxet är att jag inte är så himla haj på Starwars så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa detta. Jag måste nog läsa på och plugga lite.
En kamrat hörde talas om detta och gav mig en Starwars-mugg med prinsessan Leia på. Jag har i alla fall bestämt att just henne ska jag inte vara, jag överlåter den karaktären till mina vackra, långhåriga kollegor. Kanske går jag omkring med muggen i hand och dricker kaffe hela dagen….eller, nej jag ska möta barn i ateljén.
Hör av er om ni har idéer om hur jag skall lösa detta.

We´re having a Starwars-day at work in november and I´m supposed to be one of the charcters, but who? I don´t know them that well…
/Madde

Tagged with:
 

5 Responses to Vem ska jag vara?

 1. Irene skriver:

  Hej,
  Har du tänkt på att Prinsessan Leia har kanelbullar i håret? Ett kreativt arrangemang kan ju vara att kamma håret med gelé och sätta en kanelbulle på varje sida och vips är du prinsessan Leia… ;)

 2. Ullemor skriver:

  May the force be with you!

 3. Gabriella skriver:

  Hitta på en alldeles egen karaktär och hävda i sten att du vet att den blev bortklippt och därför är väldigt okänd…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange