lonnasor1
lonnasor2
Min kamrat satt och gjorde vackra rosor av lönnlöv härom kvällen. Jag provade att göra sådana ifjol. I hennes stora påse med gudomligt vackra lönnlöv låg också näsorna. Otroligt vackra näsor. Jag fick ett gäng. Jag vill göra något av dem, men jag har inte riktigt kommit på vad ännu. Kanske blir det en oro eller någon girlang av något slag. De får så länge ligga i en låda och inspirera. Vad skulle du ha gjort med lönnäsorna?

I´ve got these beautiful maple noses. Want to do something with them, but I don´t really know what yet. Any ideas?
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Vackra näsor

    • madde madde skriver:

      Den är såååååå fin! Jag har inte näsor nog, men sparar det varckra till en annan gång. Det får nog bli ngt mindre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.