tolv_bilder_omslag
Jag har börjat, jag har kommit igång med mina tolv bilder. Min egen utmaning att göra tolv bilder i min lilla bok innan jul. Jag började med om att göra om framsidan på skissboken, det är bättre så här (så HÄR såg den ut först).
Och här är den första bilden:

tolv_bilder_1
tolv_bilder_1_detalj
Jag började hemvant och tryggt med en dam. Jag har genom åren gjort massor och ännu fler än så. Men jag gillar damerna fortfarande. Denna är alltså den första av tolv bilder före jul. Hur går det för Elisabet  och Beda som hängde den här bildutmaningen? någon annan som vill hänga på?

The first of twelve is done in my art challenge. I´ll do 12 artworks in this little book before christmas. It shouldn´t be that hard should it?
/Madde

Tagged with:
 

7 Responses to Tolv bilder: nr.1

 1. elisabet skriver:

  Än så länge har det inte hänt något i häftet. Trilskas med en väv som inte blir riktigt som jag tänkt mig. Men jag tänker lite på bilder i alla fall.

 2. Gunilla skriver:

  Jag hänger på. 12 tomma blad ligger nu framför mig och väntar på att fyllas. Ser fram emot att se om inspirationen vaknar.

 3. Beda skriver:

  Har också börjat lite smått, inga krav, det blir vad det blir, härligt!
  Ska vi maila våra bilder till dig Madde eller hur vill du att vi gör?

  • madde madde skriver:

   Men så roligt!! Om du (ni andra också) vill, får du gärna maila mig bilder från utmaningen, så visar jag här på bloggen :)

 4. […] sista bilden i min bildutmaning som jag började med i oktober: Tolv bilder innan jul, är nu klar. Detta är den sista. Det blev en färgexplosion och collage […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 + tretton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange