skofynd_vinroda_stovlar
Jag får ofta höra – inte bara av maken – att jag har många skor och mycket kläder. Det är sant, trots att jag blivit mycket bättre på att rensa bort sådant jag inte längre använder genom åren. Jag har många skor och mycket kläder för att jag använder det jag har väldigt länge, jag är bra på att ta hand om det jag har. Jag handtvättar en hel del, jag vädrar och tvättar skonsamt, jag lagar när det är trasigt och syr om vid lust och behov. Jag är inte alls trendkänslig och bryr mig inte så mycket om årstiderna – jag använder gärna en sommarklänning mitt i vintern, jag tar bara en långärmad tröja under eller över.

Av de kläder jag har så köper jag en del nytt, men egentligen inte så mycket. Jag köper en hel del begagnat och jag byter också en del grejer. Kanske är hälften av alla mina skor och stövlar köpta på second hand genom  åren. Det senaste fyndet är ett par vinröda skinnstövletter som jag fyndade för 50:- på en köp- & säljsida på Facebook förra veckan, de är knappt använda och av ett riktigt schysst märke. Snygga, eller hur? Har du inte kollat upp det där med köp- & säljsidor så gör det, det finns alldeles säkert en sådan för din stad eller ditt samhälle – om inte annat får du starta en. Återbruk är kul, och nyttigt!

I do have a lot of clothes and shoes, I admit to it. But one reason for that is that I do have things for a very long time and that I´m not at all bothered by trends. And I´m also quite good at taking care of my clothes and shoes – I mend thins, wash by hand etc. A lot of it I do buy new but a lot, I think half of all my shoes I´ve bought secaon hand. So I don´t spend a lot of money and I´m kind to nature and taking care of our resources. My last fiinding is these new boots, nice are´nt they, for only SEK 50:-.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − åtta =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.