en_bit_till
Det är bara en liten bit kvar, av veckans arbetsdagar. En liten bit till, sedan är jag ledig. Längtar och ser fram emot lediga dagar i lugn och ro. Jag skall inte lämna gården, kanske bakar jag havrekex, kanske går jag på promenad. Men bara den här dagen först, den här dagen som innehåller både en teaterföreställning en lunch på restaurang och ett möte. En bit till bara, sedan är det helg.

I går mötte jag förresten Elin, Huldas Byrålåda, i Umeå. Ett kort möte och ett samtal, ett trevligt sådant. Det är ju hur roligt som helst att få träffa en människa i levande livet som man följt så länge. Vi har aldrig träffats förut. Visst har ni kollat in Elins blogg och konst.

Just a couple of hours left. Then starts the weekend.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to En bit till

  1. Elin skriver:

    Ja, visst var det kul – men lite hastigt eftersom vi hade ett ganska späckat schema. Jag tror vi skulle kunna ha mycket mer att prata om. Jag hoppas vi kan ta ett lite lugnare möte någon gång i framtiden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 + ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange