blandande_morgonsol
dagens_outfit_gukdskor
matta_pa_gatan
skrivbord_kulturkonsulent

soppsamtal
Fem dagar, fem bilder, utan inbördes ordning. Jag har haft ännu en intensiv vecka. En vecka med bländande sol, klarblå himmel och vackra solnedgångar och soluppgångar. Jag har haft finaste guldskorna på. Det har varit minusgrader, fingervantarna är på och jag har skrapat bilrutan flera morgnar. I stan ligger en matta kvar när alla sittplatser, blomsterurnor och matvagnar har flyttat inför vintern. Ett par soppluncher har det blivit varav ett åtföljdes av ett samtal “Rätten att följa sina drömmar” – alla unga har rätt till konstnärliga uttrycksmöjligheter och konstnärlig utövning oavsett funktionsvariation och här lyssnade vi till skådespelare Camilla Björnehall, Stefan Fries och Daniel Tholander och deras egna berättelser, om vägen från teater som fritidsintresse till teater som anställningsgrund för uppdrag vid Ögonblicksteatern och Tantteatern i Umeå. Jag har också planerat för en workshop med Christan Epanya i veckan och idag går den av stapeln. Jag måste förresten åka nu och ta emot honom. Ha en fin lördag.

This is my week, the five last days in five photos.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.