tradar_i_grpp
Jag har tappat tråden. Jag har tappat min kreativa tråd. Jag har tappat färgerna, tygerna, nålarna och alla papper. Jag har tappat orden och meningarna. Jag har tappat tråden.
Hur hittar jag tillbaka?

I´ve lost or misplaced my colours, my words, my fabric and all the paint. How do I find it all again?
/Madde

Tagged with:
 

8 Responses to Tappat tråden

 1. Sandra skriver:

  Prova att sortera material, det brukar hjälpa mig/ Sandra

 2. elisabet skriver:

  Ibland tar tråden slut, så är det. Men du kommer att hitta en trådände igen att börja nysta i, det är jag säker på. Kram.

 3. Berit skriver:

  Min har oxå varit borta…men håller långsamt på att återvända:) Inte roligt, svårt att förstå, en del av ens identitet krymper en aning. Jag är helt säker på att den återvänder, kroppen har inte vilat klart, vi får ha tålamod. Och tillit! Vi kanske borde ses och vädra våra trådar i höstvinden lite, kanske det då händer något… sakta men säkert. Kram bästaste Madde❤️

 4. Boël Östlund skriver:

  Stickar men det blev inte heller bra kram

 5. Marie skriver:

  Undrar om det är något som går? Tycker min “tråd” varit borta sedan länge. Hittar ibland en liten stump men den tar fort slut. Rörigt både innanför och utanför pannbenet. Hoppas du hittar din tråd bästa Madde! Kram

 6. Madde skriver:

  De kanske är en sådan period för många. Även om det inte är roligt är det lite tröstrikt att det inte bara gäller mig. Tack för pepp allihop!

 7. iHanna skriver:

  Ingen fara, de är kvar och behöver bara lindas upp långsamt långsamt. Jag är säker på att du hittar en ände att börja dra i snart, alldeles snart.

 8. madde madde skriver:

  :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 − nio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange