mandala_26_sept
mandala_26_sept2
Akvarellfärgerna, några små block och penslar står på vardagsrumsbordet. De har gjort det i några dagar. Jag ger mig själv tillfälle att måla när jag sitter framför tv:n. Jag målar bakgrund, blandar färger och nyanser. Låter allt torka och tecknar sedan med en tuschpenna. Ett mandala med hjärtan och geometriska former.
Jag vet att om jag ger mig själv tillfällen, förenklar för mig själv så blir det mer gjort – det säger ju sig självt egentligen, men ibland behöver jag påminna mig själv om de allra enklaste sakerna.

My watercolours and pens are at the table. I´m giving myself the opportunity to paint. This is a mandla with hearts and different shapes.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Mandala: skir pastell

  1. Bra tv-syssla. Under en tid har jag bara surfat i kombination med tv. Men jag ska återuppta någon mer kreativ aktivitet (snart) ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.