citatbild
Närhelst jag funderar på något så kan ett citat passa, peppa, funka eller lugna. Världen är överfylld av kloka ord, ibland förnumstiga ord, och intressanta, lärande ord. De allra bästa kan vara de som får en att reflektera, fundera och gå vidare. De allra bästa kan vara de som får en att få lugn, kunskap och ro. Ord är bra grejer och kloka ord är ännu bättre.
Jag kan nästa kalla det en hobby, orden och citaten menar jag. Jag samla på klokskaper, på smartheter och på intressanta formuleringar. Jag samlar på det precisa, på huvudet på spiken. Jag behöver ord och inte bara mina egna. Mina egna formas med hjälp av andras. Vem kan vara utan ord?

Words, scentences and quotes. There´s always a word, a quote for any given moment, question or phase. Words are life.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 + tio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange