placemats
placemats2
Jag älskar fina papper. Jag kan inte få nog med papper. Så på sommarrean (halva reapriset) har jag fyndat bordstabletter i handgjort papper. Jag tänker att de passar bra att färglägga med akvarell och använda till kort, presenter, fina dukningar och en massa annat. Att se andra användningsområden helt enkelt.

I bought placemats, made  by handmade paper. I´m thinking of using them for cards, presents etc. I´m thinking of colouring them with water colours. Looking outside the box.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Sommarrea

  1. Tyg och otyg skriver:

    Åh, vad fina! Skulle också vara snygga att slå in små paket i. Visst är de från Indiska? Jag köpte gardiner i samma mönster, fast vitt på blå botten, där i vintras, måste kolla om bordstabletterna finns här också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange